Romaani on ollut myynnissä nyt parisen viikkoa. Mitään tietoa ei minulla tietenkään ole, miten sillä menee, myykö se ja onko tuolla loppujen lopuksi väliä. Jokainen, jonka sen lukee, on minulle se paras asiakas. Jokainen, jonka sanan kertoo siitä ystävälleen, vielä parempi.

Mutta myynnistä viis. Kirjoittaminen on viime aikoina ollut melko sirpaloitunutta. Pieniä palasia runonpätkää, räptyylin harjoitelmatöitä ja siinä sivussa ihan oikeiden töiden etsintää aktiivisesti. Viimeiseksi taisin kirjoittaa Curling-seuramme vuosikokouksemme pöytäkirjan puhtaaksi. Laji, jota tulee harrasteltua vähän joka tasoilla. Seuratyössä, kentällä, valmentajana ja liiton luottamustehtävissäkin.

Romaanin myynti on melko suhteellinen käsite. Sitä joko on tai ei, mutta mistään et sitä näe. Kolmen kuukauden päästä kustantaja ehkä ilmoittaa, miten meillä menee. Jos menee. Eipä silti. Olisihan se kiva, että jokunen kappale myytäisiin www.nordbooksin sivulta Daleyn kirjaa. Siellä se Alajärven Aikapallo roikkuu etusivulla kai kolmantena.

Toivoisihan sille ruusunpunaisia tai kullankeltaisia, vaan ei tiedä, saako routapilven harmaita ja kovia aikoja.

Helpompaa olisi asennoitua kai jälkimmäisiin.


RP